Op zoek naar de beste Ingèr Vierhout

Met als doel om me in 2016 te ontwikkelen als fitness professional, is er werk aan de winkel en daar ga ik je bij Fit!magazine alles over vertellen. Want, wie denk ik wel niet dat ik ben?

Voor een 24 jarige die zonder uitzonderlijk talent geboren is in een dorp met meer friettenten dan inwoners, heb ik nogal een grote mond. Wie denk ik wel niet dat ik ben, en waarom zou iemand moeten weten wie ik ben? Waarom ga ik bloggen voor Fit!magazine? En belangrijker nog: wat doe ik hier?

Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan mijn fitness en personal brand op mijn website www.abouttobe.nl en Instagram. Ik geef bootcamp, schrijf dagelijks voor verschillende websites en heb meer ambities dan tijd. Dat Personal Branding geen synoniem is van ‘beroemdheid’ of ‘Justin Bieber’ leerde ik al tijdens mijn studie en Peter van der Steege herinnerde me daar laatst aan met de volgende definitie: ‘Your smile is your logo, your personality is your businesscard, how you leave others feeling after an experience with you becomes your trademark.’ Dus, wie wil ik zijn?

inger weigts

Ik hecht heel veel waarde aan mezelf blijven en m’n eigen ding doen. Ik zoek, hoe stom het ook klinkt, naar de beste Ingèr Vierhout en niet naar een-­of-­andere ‘Ingrid Vierhout’. Ik ben dan ook elke dag druk met die ambities en alle doelen. Ik heb een heuze ‘transformatie’ ondergaan en maakte van enthousiasmeren op Instagram een hobby, maar daar stopt het niet. Aanstaande zondag begint namelijk de cursus ‘Sport & Voeding’. Daarna ga ik mijn officiële certificaat halen voor Bootcampcoach, zodat ik de kneepjes van het vak leer en nog meer te vertellen heb. Bij HDD Group heb ik m’n plek gevonden, wat mij betreft de beste plek om alles te leren wat ik wil weten over onze branche.

Ondertussen blijf ik natuurlijk dagelijks de gym bezoeken, bootcamps geven, ben ik onderdeel van het ‘MENATWORKOUT‘ project van Men At Work én schrijf ik (met heel veel plezier) voor Get Out Of Your Fatsuit en ABOUTTOBE. Fit!magazine staat vanaf nu ook op mijn to do list en dat vind ik héél leuk! Mijn personal fitness brand moet namelijk inspirerend, betrokken, adviserend, gevend en participerend zijn en dat is precies mijn plan voor Fit!magazine… Ik ga als nog­-niet-­fitness­professional aan de slag met verhalen vanuit een andere hoek. Ik ben het clublid, de gemotiveerde groepsfitnessdeelnemer en de fitnessblogger die het allemaal nét even anders bekijkt.

Dus: tot snel!